SON DAKİKA: VİCDANSIZ SÜRÜCÜ YAKALANDI

60 yaşındaki, Fahri Öztürk'e çarpıp kaçmıştı. Olayı gündeme taşıyan yurthaberleri.net başta olmak üzere yerel medyanın yayınladığı görüntüler, vatandaşların ihbarları, polisin çabası ile az önce yakalandı.

SON DAKİKA: VİCDANSIZ SÜRÜCÜ YAKALANDI

 

Gaziantep'te, Fidanlık Mahallesi'nde, 60 yaşındaki emekli vatandaş Fahri Öztürk'e çarpıp, olay yerinde bıraktıktan sonra hızla kaçan sürücü yakalandı.

'Bu ne vicdansızlık!' dedirten olay, Gaziantep İl Şahinbey İlçesi Fidanlık Mahallesi14 Nolu Cadde (Şok Market yanı) üzerinde gerçekleşmişti. 14 Nolu Cadde'de karşıdan karşıya geçmek isteyem yayaya çarparak kaçan sürücünün Enver Yalçınkaya olduğu tespit edildi.

yurthaberleri.net'in gündeme getirdiği haberden sonra sosyal medyada dolaşıma giren video, vatandaşların dikkati ve polisin titiz çalışması ile gözaltına alınan Yalçınkaya'nın, kan tatlili ve sağlık raporu için hastaneye götürüldüğü, adli işlemlerin devam edttiği öğrenildi.

OLAY

Dün akşam saat 18:00 sularında karşıdan karşıya yaya olarak geçmekte olan 60 yaşındaki emekli vatandaş Fahri Öztürk'e çarpan ve plakası alınamayan siyah renkli otomobil olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı olarak önce Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, ardından NCR'ye sevk edilen Öztürk'ün omuzunda kırık olduğu beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı, durumu son derece kritik olan vatandaş, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

 

 

5.01.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR