Gaziantep’te otoyolda meydana gelen trafik kazası, bir can kaybına yol açtı. Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu üzerinde gerçekleşen bu talihsiz olayda bir kişi yaşamını yitirirken, iki kişi de yaralandı.
Kazanın, otoyolun Nurdağı gişeleri girişinde meydana geldiği öğrenildi. Henüz sürücüsünün kimliği ve araç plakası tespit edilemeyen otomobil, seyir halindeyken kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle araçta bulunan üç kişi yaralandı.
Sağlık Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi
Yapılan sağlık kontrolleri sonucunda, araçta bulunan yaralılardan birinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Diğer iki yaralı ise ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Soruşturma Başlatıldı
Hayatını kaybeden kişinin cenazesi, gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

