Çorlu’da Silahlı Kavga: İki Polis Şehit Oldu

Olay, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Reşadiye Mahallesi’ndeki Kumyol Caddesi üzerindeki Pedrik İş Merkezi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, iş merkezinin ikinci katından gelen silahlı kavga ihbarı üzerine polis ekipleri hızlı bir şekilde bölgeye intikal etti. Bölgedeki başka bir olay sebebiyle görev yapan sivil asayiş ekiplerine, şüpheli bir kişi tarafından ateş açıldı. Saldırı sonucunda, iki polis memuru olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine ulaşan güvenlik güçleri, saldırgana t

Çorlu’da Silahlı Kavga: İki Polis Şehit Oldu

Olay, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Reşadiye Mahallesi’ndeki Kumyol Caddesi üzerindeki Pedrik İş Merkezi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, iş merkezinin ikinci katından gelen silahlı kavga ihbarı üzerine polis ekipleri hızlı bir şekilde bölgeye intikal etti.

Bölgedeki başka bir olay sebebiyle görev yapan sivil asayiş ekiplerine, şüpheli bir kişi tarafından ateş açıldı. Saldırı sonucunda, iki polis memuru olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine ulaşan güvenlik güçleri, saldırgana teslim olması yönünde çağrıda bulundu. Ancak şüpheli, bu çağrıya silahla karşılık vererek çatışmaya sebep oldu ve yaralı olarak yakalandı. Yaralı şahıs, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

ACI HABERİ BAKAN ÇİFTÇİ DUYURDU

Silahlı saldırının ardından acı haberi duyuran İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, “Tekirdağ Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memurları Erkan Tütüncüler ve Emrah Koç; görevleri esnasında silahlı kava olayına müdahale ettikleri sırada şüpheli şahsın ateşli silah ile karşılık vermesi sonucu şehit olmuştur” şeklinde konuştu.

Vali Recep Soytürk, Çorlu Kaymakamı Niyazi Ertan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Bilgihan Yücel ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.