Yaşam

GKV 62. Yılında Renkli Bir Festivalle Coştu!

08 Haziran 2026 11:00

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları, köklü geçmişinin 62. yılını büyük bir festivalle kutladı. Festivalde sahne alan GKV Özel Anaokulu öğrencileri, “Ülkelerin Dansları” adlı gösterileriyle izleyicileri etkiledi. Etkinlik, minik öğrencilerin dünya genelindeki dansları ve kültürleri sergileyerek izleyicilere uluslararası bir yolculuk yaşattığı en renkli anlara tanıklık etti. GKV Özel Okulları Eğitim Kampüsü’nde düzenlenen etkinliğe GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Esra İbano

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları, köklü geçmişinin 62. yılını büyük bir festivalle kutladı. Festivalde sahne alan GKV Özel Anaokulu öğrencileri, “Ülkelerin Dansları” adlı gösterileriyle izleyicileri etkiledi. Etkinlik, minik öğrencilerin dünya genelindeki dansları ve kültürleri sergileyerek izleyicilere uluslararası bir yolculuk yaşattığı en renkli anlara tanıklık etti.

GKV Özel Okulları Eğitim Kampüsü’nde düzenlenen etkinliğe GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Esra İbanoğlu, Başkan Vekili Av. Aysel Tokatlı, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kıratlı, Mütevelli Kurulu Üyesi Yunus Kıratlı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt, GKV Özel İlkokulu Müdürü Ali Dirgen, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet, GKV Özel Liseleri Müdürü Murat Sadık Öngen ve birçok okul idarecisi, öğretmen ile davetli katıldı.

Gösteri sonrası bir değerlendirme yapan GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt, uzun süren emeklerle hazırlanan gecenin başarılı geçtiğini belirtti. Bozkurt, bu süreçte destek veren velilere, öğretmen ve idarecilere, ayrıca GKV Özel Okulları Halk Dansları Öğretmenleri Tülay Kıratlı ve Ayşe Güner’e teşekkür etti.

GKV’nin unutulmaz lideri Nüket Ersoy’a büyük vefa

Festivalde, Gaziantep Kolej Vakfı’nın tarihi boyunca önemli bir konumda yer alan ve uzun yıllar mütevelli ve yönetim kurulu başkanlığı yapmış merhume Nüket Ersoy da anıldı. Bu özel günde Ersoy’un anısına salonda ayrılan koltuk çiçeklerle süslendi. Bu vefa gösterisi, GKV ailesinin efsane liderine duyduğu özlemi ve saygıyı yeniden gözler önüne serdi.

Emek veren öğretmenlere ayakta alkış

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Halk Dansları Öğretmenleri Tülay Kıratlı ve Ayşe Güner rehberliğinde hazırlanan gösteri, izleyicilerden tam not aldı. Rengarenk kostümleri ve sahnede sergiledikleri öz güvenle profesyonel dansçılara taş çıkartan minik öğrenciler, salonu dolduran konuklar tarafından ayakta alkışlandı. 62. yıl coşkusunu çocukların neşesiyle kutlayan etkinlik, festival tarihine unutulmaz bir bölüm olarak geçti. Etkinlik sonunda Fevzi Gürsel, minik öğrencilerin festivale hazırlanmasında emeği olan Tülay Kıratlı ve Ayşe Güner’e teşekkür çiçekleri sundu.