Vali Gül'den, Rektör Hatipoğlu'na ziyaret

Vali Gül'den, Rektör Hatipoğlu'na ziyaret

GAZİANTEP Valisi Davut Gül, İslam Bilimleri ve Teknoloji Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Gül, bölgede İslam Bilimleri ve Teknoloji Üniversitesi'ne ihtiyaç olduğunu söyleyerek üniversitenin bu ihtiyacı karşılayacağını kaydetti.

 

Gaziantep İslam Bilimleri ve Teknoloji Üniversitesi'nin hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem de Gazianteplilerin önemsediği bir üniversite olduğunun altını çizen Vali Gül, “Bölgede böyle bir üniversiteye ihtiyaç var. Gaziantep'in sanayi potansiyeli, bilim ve teknolojiye verdiği önem aşikâr. Bütün Ortadoğu'da İslami ilimlerin Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu başkanlığında, onun riyasetinde burada şekillenecek olması hem Gazianteplileri hem Türkiye'nin diğer yerlerindeki vatandaşlarımızı heyecanlandırıyor" dedi.

 

 

Hatipoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Gül'ün manevi olarak yanında olduklarını bildiklerini söyledi. İslam Üniversitesinde görev almaktan şeref duyduğunu bildiren Hatipoğlu, Gaziantep'in hak ettiği hizmeti hep birlikte verme gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.

4.04.2019 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR